Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Jöhet a nyár! - Készülj fel Te is!

2020. 05. 20. 00:00:00
Jöhet a nyár! - Készülj fel Te is!

Most, hogy az elmúlt hetekben mindannyian több időt töltöttünk otthon, felértékelődött a lakásunk, és kertünk szerepe az életünkben.

Emellett erősebbé vált az a vágy is, hogy az otthonunk minden szükségletünket maximálisan kielégítse.
Az elmúlt hónapok járvány helyzete miatt sokan nem fogunk még idén hosszabb nyaralásokra menni, ezért nagyon fontos, hogy az otthonunkat úgy alakítsuk ki, hogy nem csak kielégítse mindennapi igényeket, hanem a kikapcsolódásunkat is megfelelőképp szolgálja. 

Ennek érdekében mindannyian elkezdtük a kertünk, vagy erkélyünk csinosítgatását, virágok ültetését, burkolat cserét, kerti ülőgarnitúrákat vásároltunk, kipucoltuk a kerti grillt, és lenyírtuk a füvet.

Nincs manapság olyan kert az országban, sőt talán Európában sem, amelyet ne tettek volna rendkívül csalogatóvá a lakói, hogy az otthon töltött idő még szebb lehessen. 
Azonban a kint töltött idő kellemetlenségbe fordulhat, ha nincs egy olyan szeglete a kertnek, vagy erkélynek, amely megfelelő árnyékot, és hűsölési lehetőséget nyújtana, ezért is alkottuk meg néhány évvel ezelőtt a tökéletes napvitorláinkat.
A napvitorlák izgalmas formákban és színekben készülnek, és ezek kombinációival elhozhatjuk otthonunkba nemcsak a megfelelő pihenés lehetőségét, hanem  fergeteges fesztiválhangulatot is teremthetünk velük.

A Napvitorlák háromszög, négyszög, téglalap és trapéz formában, különböző méretben rendelhetőek, emellett pedig kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb színeket is. Anyaguk szintetikus textil, vízhatlan bevonattal, így megfelelően ellenállnak az időjárás viszontagságainak is.

A színeket és formákat tetszés szerint variálhatod, így akár egy négyszög alakú kéket kombinálhatsz egy izgalmas sárga háromszög napvitorlával is.

Hogy megszépítsük a nyári készülődést, három ajándékkal kedveskedünk minden napvitorlánk mellé:

  • Ajándék kötél (6-8m)
  • Ingyenes kiszállítás
  • Ajándék napvitorla csináld magad kisokos

Várjuk együtt a nyarat!

blog comments powered by Disqus