Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Környezetbarát babzsákfotelek - Mi így óvjuk a Földünket!

Környezetbarát babzsákfotelek - Mi így óvjuk a Földünket!

 

 

Napjainkban a környezetvédelem talán minden eddiginél nagyobb figyelmet kap, hiszen bolygónk megóvása kizárólag a mi felelősségünk. A Babszemnél a kezdetek óta odafigyelünk a környezetbarát munkafolyamatokra, de hogy ez pontosan miben is nyilvánul meg, most egy cikk formájában is összeszedtük Nektek!

A környezetkímélő polisztirol

 

Azzal már biztosan tisztában vagytok, hogy a babzsák töltőanyaga valójában nem a bab. Még szerencse, hiszen ebben az esetben nem csupán kemény és kényelmetlen lenne, hanem az elmozdítása is igen nagy erőbedobást igényelne. De akkor mivel van töltve?

 

A minőségi babzsákfotelek töltőanyaga az úgynevezett polisztirol gyöngy. Ez egy mesterségesen előállított, ennek ellenére teljes mértékben környezetbarát anyag.

 

Hogy lehet ez?

 

A polisztirol alapanyaga ugyan a kőolaj, előállításához azonban rendkívül kevés nyersanyagra van szükség, hiszen a gyöngy 98%-a levegő és csupán 2%-a polisztirol. Arról nem is beszélve, hogy teljes mértékben újrahasznosítható!

Mi a helyzet nálunk?

 

A Babszemnél hisszük, hogy nem csupán egyénenként, de céges szinten is oda kell figyelnünk a környezetvédelemre. Esetünkben már a legelső mozzanatoktól kezdve minden szükséges intézkedés megtörténik annak érdekében, hogy óvjuk a Földünket!

 
  • Beszállítónk nagy gondot fordít arra, hogy csak teljesen tiszta, pormentes hungarocellt hasznosítson újra, ezáltal tökéletes minőséget biztosítva.
  • Az újrafelhasználás során nem keletkezik semmilyen szemét.
  • A tároló zsákokat folyamatosan felhasználjuk további csomagolásokhoz.
  • A méteráruból kiszabott anyagból keletkező legapróbb leeséseket is felhasználjuk más termékekben.

 

Mindez azt jelenti, hogy mi is azon cégek közé tartozunk, akik a csomagoláson kívül egyáltalán nem termelnek hulladékot. A Babszemnél továbbra is mindent megteszünk annak érdekében, hogy munkafolyamataink kiérdemeljék a környezetbarát jelzőt!

 

Ha kényelmen kívül a környezettudatosság is fontos számotokra, mindenképp nézzetek szét webáruházunkban, és szerezzétek be saját babzsákfoteleiteket!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog babzsákfotel környezetvédelem