Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Környezetvédelem babzsákkal

2020. 02. 17. 00:00:00
Környezetvédelem babzsákkal

 

A környezetszennyezés hazánkban, és világszerte is hatalmas méreteket ölt, a szennyezés következményeként oly sokszor emlegetett globális felmelegedés pedig  valós történés, és már az életünk részeként tapasztalhatjuk hatásait.

 

A környezetvédelem ezért napjainkban rendszeres beszédtéma, minden fórumon halljuk jelentőségét, és praktikákat is, hogy hogyan tudunk a mindennapi életünk során hatékony részesei lenni a globális szennyezés csökkentésének.

 

Kezdetben babzsákjaink gyártása során csupán praktikussági okokból kezdtük el az újrahasznosított polisztirol felhasználását, azonban mára már tapasztalatból, és vásárlóink visszajelzései alapján is mondhatjuk, hogy a pozitív tulajdonságai alapján meg is szerettük. :)

 

Fontos megjegyeznünk azt is, hogy ár-érték arányát tekintve is igen kiváló alapanyag, ugyanis az újrahasznosított polisztirolt felhasználva nagyobb méretű babzsákokat gyárthatunk vásárlóink számára, kedvezőbb áron.

 

Nézzük az újrahasznosítás mértékét számokban is: Egy megrendeléssel átlagosan 300 literrel járulunk hozzá, hogy kevesebb -értelmetlen- hulladék keletkezzen bolygónkon. Ez alapján vásárlóink megrendeléseinek köszönhetően az elmúlt években már több, mint 3 000 000 liter tiszta nikecell lett megmentve a szemétbe kerülés elől! 

 

A fentiek mellett elektronikusan számlázunk, így szinte teljes mértékben papírfelhasználás mentesen működhetünk.

Hiszünk benne, hogy mindenki lehetőségeihez mérten magánszemélyként, vagy cégként is hozzá tud járulni környezetünk megóvásához, egy fenntartható közösségért. 

 

Támogasd az egészséged, támogasd a Földet!