Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Kreatív ünnepi tippek - Amire máskor nem jut idő

Kreatív ünnepi tippek - Amire máskor nem jut idő

Nem muszáj minden egyes hosszú hétvégén elutazni. Otthoni időtöltésre hoztunk kreatív ötleteket a falak között és azon kívül amire máskor nem jut időd.

Március 15-én a forradalom és szabadságharc kezdetét ünnepeljük, melynek célja a Habsburg uralom megszüntetése volt. Ez a nap 1989 óta munkaszüneti nap. Azoknak akik otthon töltenék ezeket a napokat és elkerülnék a tömeget, hoztunk néhány kreatív időtöltési lehetőséget akár egyedül, akár közösen a családdal töltik ezeket a napokat.

Otthoni időtöltéshez ajánljuk

  • Nem fogunk senkit meglepni ezzel, de szerintünk az olvasás egy igazi Jolly Joker. A hétköznapi rohanás során ritkán jut idő egy jó könyvre. Használd hát ki az alkalmat, huppanj bele egy kényelmes babzsákfotelbe és élvezd, ahogy a történet beszippant egy másik világba!
  • Mindig is volt néhány olyan recept, amibe soha nem kezdtél bele, mert túl sok időt venne igénybe? Itt az alkalom elkészíteni, legyen az egy hosszan a sütőben pihenő hús vagy egy bonyolultabb sütemény!
  • Már régóta ott pihen a sarokban a több ezer darabos puzzle? Most rászánhatod az időt a kirakására! Ha elkészültél vele, akkor keretezd be és csodáld munkád gyümölcsét még hosszú évekig!
  • Készíts fotókönyvet! Válogasd ki kedvenc fotóidat és rendezd őket fotóalbumba!
  • Zárjátok a napot egy otthoni mozival! Válasszatok ki egy filmet már előre, készítsetek popcornt, helyezzétek magatokat kényelembe és indulhat az otthoni mozi! Filmnézéshez babzsák kanapénk tökéletes társatok lehet!

Kerti programok

  • Itt az ideje a kertészkedésnek! Ültess virágot a kertben vagy a teraszon, élvezd a jó időt és hallgasd a madárcsicsergést. Később nagyon hálás leszel majd magadnak, amikor a kinyílt virágokat csodálhatod kertedben!
  • Kempingezzetek a gyerekekkel a kertben! Állítsatok fel sátrat, süssetek valamit a grillen és élvezzétek a jó időt! Ugyan a sátorban éjszakázáshoz még hideg van, de az egész napos kerti program biztos lefárasztja majd a kicsiket. Kültéri XXL babzsákfotelünk nem csak szuper kényelmes, de időjárásálló is.
  • Varázsold kültéri edzőteremmé kertedet! Állíts össze egy edzéstervet, amit a szabad levegőn is el tudsz végezni. Néhány tipp tőlünk: ugrókötelezés, TRX egy fához kötve, felülés vagy épp kitörés
  • Játsszatok kincskeresőset! Rejts el néhány kincset a kertben a gyerekeknek, készíts hozzá egy térképet rejtélyes feladványokkal és élvezzétek a játékot!

Akárhogy is döntötök a hosszú hétvégével kapcsolatban, egy tanácsot mindenképpen fogadjatok meg tőlünk: szakadjatok ki az unalmas hétköznapokból, próbáljatok pozitívan tekinteni a jövőre és érezzétek magatokat jól!

Az írás eredetileg 2021.03.08-án jelent meg a Babszem.hu-n.

Tartalomhoz tartozó címkék: Aktív Szemlélet
blog comments powered by Disqus