Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Különleges kényelem - Megérkezett a Chill babzsákfotel!

Különleges kényelem - Megérkezett a Chill babzsákfotel!

Megérkezett a Chill babzsákfotel!

A gerinc vonalvezetése által inspirált forma különleges kényelmet biztosít. Nézzük pontosan miről van szó!

Ötlet

A babzsákfoteleknek megvan az a csodás tulajdonsága, hogy a benne rejlő milliónyi apró polisztirol gyöngy miatt felveszi gerincünk formáját. Ezáltal egyenletes terhelés éri a gerincünket, azaz a létező legpihentetőbb pozícióba tud kerülni.

Ez az ötlet azonban tovább lett gondolva. Mint megannyiszor, az ember kreativitását most is a természet ihlette. Úgy gondoltuk, készüljön olyan babzsákfotel, ami már önmagában is a gerincünk formáját követi. Így született meg a Chill babzsákfotel, az eddigi legkényelmesebb és legpihentetőbb babzsákfotelünk.

Chill babzsákfotel bemutatása

A Chill babzsákfotel Tv-zésre, olvasásra, pihenésre, sziesztára lett kitalálva. Extra kényelme miatt mindennemű passzív program kedvenc eszköze lesz. A pihentető érzet garantált.

Magyar Termék, így vásárlásával magyar kisvállalkozást támogatsz. Mint minden Babszem bútorra, erre is vonatkozik a kibővített 2 éves garancia, mely a törvényi minimum helyett dupa biztonságot nyújt Vevőjének.

A Chill babzsákfotel anyaga belül szövet, rejtett cipzárral, megkötővel, korszerű varrástechnológiával készült. Töltete polisztirol gyöngy. A belső huzat utántöltés végett cipzárral nyitható.

Chill babzsákfotel

Paraméterek

  • Hosszúság: 150 cm
  • Szélesség: 80 cm
  • Magasság: 70 cm
  • Súly: 5 kg
  • Polisztirol gyöngy: 400 liter

Változatai

A Chill babzsákfotel egyelőre csak szürke színben kapható. Lehetőségünk van azonban választani beltéri és kültéri változatai között.

Chill (beltéri) babzsákfotel

Beltéri babzsákfoteleink külső huzata szövet. Rejtett cipzár található rajta, melynek segítségével bármikor könnyen levehető a huzat. Ha levesszük, ki is moshatjük 30 °C-on, illetve a belső is utántölthető polisztirol gyönggyel a jövőben.

Chill kültéri babzsákfotel

A kültéri babzsákok külső huzata vízhatlan textil. Ennek köszönhetően a nedvesség nem szivárog át az anyagon. Tartósan azért nem érdemes álló vízben tárolni, a varrás és cipzár mentén átszivároghat a víz. Anyagának köszönhetően bármikor egy vizes szivaccsal könnyen tisztíthatjuk. Rejtett cipzárt tartalmaz a kültéri huzat is, azonban ez inkább az utántölthetőség miatt fontos. 

Válaszd a beltéri vagy a kültéri Chill babzsákfotelt, a gerinced hálás lesz a döntésért. Olyan pihentető élményben lesz részed, melyben még sohasem.

Tartalomhoz tartozó címkék: Termékek Egészség
blog comments powered by Disqus