Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Lezártuk a bútorok rendelését

Már több fórumon is lekommunikáltuk, de a biztonság, és a félreértések elkerülése végett itt is szeretnénk hangsúlyozni, már csak akkor kérünk bútor rendelésére, ha nem okoz gondot, hogy Karácsony után lesznek kiszállítva.

Polisztirol gyöngyök még péntek 17:00-ig rendelhetőek, ha Karácsony előtti kiszállítást szeretnétek, de ezek közül is több esetben december 22-23-án lesznek kiszállítva, így ha te magad szeretnél babzsákfotelt készíteni Karácsonyra, ezt kérlek kalkuláld bele.

 

Azon bútor megrendelések, melyek ezután jönnek be, mindenkivel fel vesszük a kapcsolatot a biztonság kedvéért, hogy senki ne maradjon tájékoztatás nélkül.

Akik határidő után rendeltek, és nem ér rá Karácsony után, a megrendeléseket töröljük a kellemetlenség kedvéért, esetleges előre fizetés esetén ezekben az esetekben természetesen visszautaljuk a vételárat.

Két ünnep közt pedig kicsit háttérbe vonulunk, hogy nagyon sok folyamatot optimalizálni tudjunk.

Tenni fogjuk mindezt a következő 3 fő témakörben:

  • Erősebb csomagolások
  • Folyamatosan elérhető (még Karácsony előtt is) ügyfélszolgálat
  • Megrendelési határidők szigorú tartása
  • Kitolt rendelési határidő Karácsonykor
  • És természetesen újabb és újabb fejlesztések

Köszönjük mindazoknak akik türelmesek a csomagjuk késői kiszállítása miatt.

Természetesen ahogy ígértük, mindenki Karácsony előtt megkapja a termékeket (akik határidő előtt vásároltak).

- Gyuri -

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog