Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Megérkeztek tömörfa bútoraink! - A hosszú távon gondolkodóknak

Megérkeztek tömörfa bútoraink! - A hosszú távon gondolkodóknak

Már kaphatóak tömörfa dohányzóasztalaink. Csapj le az elsők közt és élvezd hosszú távon a természetes fa közelségét nappalidba.

Bútorlap vs. Tömörfa

Sokan talán bele sem gondolnak egyből, mekkora különbségek lehetnek a bútorlapból és a tömörfából készült bútorok között.

A bútorlapból készült bútorokat előszeretettel alkalmazzák a multinacionális cégek. Ennek fő oka, hogy viszonylag olcsó az előállítási költségük, állandó méretekkel tudnak számolni. A bútorlap faforgácsból,fűrészporból áll, melyre egy műanyag réteg kerül kívülről. Mint az előzőekből is kitűnik, ez miatt strapabírósága gyenge, felületi sérülés esetén nem javítható. 5-10 éves időtávban érdemes gondolkodni a bútorlapokból készült bútorokban.

A tömörfából készült bútoroknál sokszor a nagyszüleinktől örökölt bútorok jutnak az eszünkbe. Ez nem is véletlen, a tömeggyártás megjelenése előtt jóformán még csak tömörfából készültek a bútorok. Tökéletesen szemléltetik ezek a régi tömörfa bútorok, miért is érdemes rájuk beruházni. Igaz, a tömörfa bútorok jóval drágábbak a bútorlapból készült társaiknál, de ha kicsit utánaszámolunk már a puszta matek is megéri. Megfelelő kezelés mellett 50, akár 100 évig is velünk, vagy utódainkkal lehetnek. A fa sérülés esetén javítható. Nem beszélve arról, mennyivel jobb érzés egy valódi fa bútor mellett tölteni az időnket.

Libra és Lynx dohányzóasztalok

A fentebbi irányelvek mentén mi is a tömörfa mellett tettük le a voksunkat. Szeretnénk nektek megmutatni új tömörfa dohányzóasztalainkat, a Librát és a Lynxet.

A Libra és a Lynx dohányzóasztal asztallapja megegyezik. Borovi fenyőből készült többszöri csiszolással, olajozással kezelve. Az asztallap méretei: 60*40*4 cm.
A dohányzóasztalok lábai porfestett időtálló acél profilok. Méretei: 40*38*4 cm. A Libra és a Lynx dohányzóasztal láb kialakítása eltér, a Librát a modern kor kedvelőinek ajánljuk, a Lynxet pedig a letisztult, egyszerű formát szerető embereknek.

A Libra és a Lynx dohányzóasztal magyar termék, így vásárlásával magyar kisvállalkozót támogatsz. Cserébe mi a törvényi 1 év garanciát megduplázzuk, azaz 2 év garanciát vállalunk a termékre.

Paraméterek:

  • Magasság: 45 cm.
  • Szélesség: 60 cm.
  • Mélység: 40 cm.
  • Súly: 5 kg.

Ruházz be egy tömörfa bútorra. Ha még nem tetted meg, itt az ideje kipróbálni, az idő a tömörfa bútorokat igazolja. Ha meg már ruháztál be tömörfa bútorra, nem szükséges ecsetelni az előnyeit.

Tartalomhoz tartozó címkék: Termékek
blog comments powered by Disqus