Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Megrendelés nyomonkövethetőség

Régi elmaradásunkat pótoltuk azzal, hogy lehetőség szerint minél többször tájékoztatva legyetek a megrendelés állapotáról.

Sokszor kaptunk is telefonhívásokat a megrendelés állapotáról - teljesen jogosan -, reméljük így a továbbiakban nem marad senkiben kérdőjel, de természetesen ha mégis, várjuk a kérdéseket.  smiley

Nézzük mikor milyen tájékoztatásra számíthattok ezentúl:

 

  1.  A megrendelés pillanatában kaptok egy visszaigazoló e-mailt, hogy beérkezett hozzánk a megrendelés. Ez eddig is így történt.
  2. Amikor feldolgozzuk a megrendelést (0-2 nap), akkor kaptok egy értesítést, hogy a megrendelés feldolgozás alatt áll.
  3. A futárszolgálat megrendelésekor (mindig kedden veszi fel a csomagokat a futár) kaptok egy értesítést, hogy a futár meg lett rendelve. Ez vasárnaponként, vagy hétfőnként történik meg. (Ha péntek 12:00 után lett a rendelés leadva, még nem fog a keddi futárral elmenni a csomag.)
  4. Kedden amikor megtörténik a csomagok átadása a futárszolgálatnak, tőlük is kaptok egy értesítést, mikor várható a kiszállítás. (Kiszállítási idő 1-2 nap.) Innentől követhető nyomon a csomag a csomag azonosítójának megadásával a https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes oldalon.

Reméljük ezen elmaradásunk pótlásával sikerül a kérdőjeleket eloszlatni.  smiley

- Gyuri - 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog