Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Ment a hűtlen nehéz fejjel... :)

Igen, előfordul, hogy a megrendelt gyöngyökre, fotelekre 1 hetet is kell várni. Ennek két fő oka van, az egyik, hogy a foteleket megrendelésekre készítjük, a másik pedig, hogy előfordul gyöngyökből 1-2 napos készlethiány az óriási rendelésszám miatt. Az utóbbi miatt történt meg, hogy legkedvesebb Vásárlónk máshonnan rendelt. Ennek történetetét osztotta meg velünk. Köszönet a tapasztalat megosztásáért, illetve az őszinteségért. Nézzük!

 

"A régi mondás szerint ugye a türelem rózsát terem, de szerintem itt nincs vége a dolognak, mert a türelmetlenség pedig virágföldet terem (vagy sódert, homokot, nemis tudom...)

Erre nemrég kellett rájönnöm, és megosztom Veletek, hogyan.

A Bab-Szem Kft-töl rendelem mindig a babzsákfotelbe a gyöngyöt. Kiváló minöség, gyors, kedves kiszolgálás, soha nem volt gondom velük. Viszont néhány hete olyan sok tennivalóm volt, hogy nem akartam kivárni a 4 napos postázási idöt (HÉTVÉGÉVEL EGYÜTT), így rendeltem gyöngyöt máshonnan, akiket nem ismertem. Ott azt igérte az ügyintézö, hogy másnapra nálam van a csomag. 

Az elsö meglepetés akkor ért, amikor a közeli postáról hívtak másnap délelött, hogy jött nekem egy akkora csomag, ami nem fér be a postára, igy aonnal vigyem el. Mondtam, hogy nem úgy van ám: hozzák ki. Azt viszont nem lehetetett, mert postán maradóval küldték, és a nagy autó el is ment már. Hopp. Akkor valahogy megoldjuk. Koraeste sikerült elmenni a érte, ahol a a biztonsági ör üldögélt a csomagunkon (!!!), amit dúlva-fulva kiadtak, mi pedig hazagörgettük.

Amint töltésre került a sor, újabb meglepetéssel szembesültünk: a zacskó furcsán zörgött. Ennek az oka a gyöngy közötti elképesztő mennyiségű apró kavics, homok és por volt. Természetesen igy nem töltöttük be a babzsákfotelbe, hanem írtam a forgalmazónak, aki felhívott. Sajnos csak elég gyenge magyarázattal tudott élni, miszerint nyilván összekeverték a rendelésemet, és nem a babzsák-gyöngyöt, hanem a betonba szánt III. osztályút küldték. Elnézést. Ennyivel részéröl el is volt intézve.

Én meg ott voltam megrendelésekkel, és vertem a nehéz fejem a falba, hogy miért is lettem hűtlen a Bab-Szam Kft-hez."

Köszönet a tapasztalat megosztásáért!

- Gyuri -

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog