Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Mire is figyeljünk babzsák vásárlásakor?

Az ember számára nagyon fontos a pihenéssel, relaxációval eltöltött idő, mivel egyre kevesebb lehetőség adódik erre. Nagyon negatív élményeket tud adni a következő napra, ha nem érezzük magunkat igazán komfortosan a környezetünkben. Ilyen lehet például egy kényelmetlen ágy vagy akár egy rosszul elkészített babzsákfotel is. Borzalmas érzés, amikor reggel nem kipihenten ébredünk, fáj mindenünk, ezek a rossz érzések rá tudják nyomni a bélyegét az egész napunkra. A következőkben nézzünk is meg egy pár esetet, hogy mire is kell odafigyelni, amikor saját célra, vagy ajándékba választunk babzsákfotelt.

Az első és talán egyben a legfontosabb az, hogy egyáltalán be fog-e férni a szobába vagy abba a helységbe ahova tervezzük. Ez nyilván első olvasatra kicsit bugyután hangzik, de gondoljunk bele hány ismerősünk panaszkodott már nekünk, amiért nem fért be az általuk választott bútordarab a szobába. Ilyenkor több eset is előfordulhat.

Az első és legkézenfekvőbb az, hogy más kevésbé fontos bútortól szabadulunk meg, mert szeretnénk, hogy az általunk megvásárolt babzsákfotel tökéletesen elférjen. Ez viszont főleg egy nagyobb családnál könnyen konfliktushoz vezethet, mivel lehet másnak az a bútor volt fontos a mindennapokban, amit kidobtunk miatta. Ezt könnyedén elkerülhetjük azzal, ha lemérjük, hogy mekkora hely is áll a rendelkezésünkre és ahhoz mérten választhatunk a különböző méretű fotelekből.

Természetesen a méret azért is fontos, mivel egy nagyobb ember nem érzi magát tökéletesen egy számára kicsinek számító babzsák fotelben. Mikor passzol egy emberhez? Amikor a gerincünk teljesen érintkezik a fotellel, más különben nem fogja azt a kényelmet nyújtani, amire valóban ki van találva.

Ezen a típushibán kívül még számtalan más hibával is gyakran találkozhat az ember, mivel Magyarországon már egyre többen foglalkoznak babzsákfotel készítéssel így természetesen ennek az egyik hozománya, hogy rengeteg a rossz minőségű fotel a piacon. Érdemes az általunk szimpatikus cégnek, amelytől rendelni szeretnék mindig utánajárni mennyire megbízhatóak, illetve milyen minőségű árut készítenek a vásárlóik számára. Mi különös gondot fordítunk erre, mivel az alap babzsákfoteljeinket is féltő gondossággal készítjük jó minőségű polisztirolgyöngyből. Ezen felül rendelkezünk prémium minőségű alapanyaggal is, amely természetesen a nevéből fakadóan még kiválóbb minőséget biztosít a pihenéshez.

Ami még tipikus hiba szokott lenni az a babzsákfotel színe. Rengetegszer fordul elő főleg, amikor kisgyereknek vásároljuk ajándékba, hogy nem tetszik neki. Ez sokszor csupán abból fakad, hogy a színe nem tetszik, mert ebben a korban sokszor ezek a döntő dolgok. Erre létezik az a megoldás, ha szeretnénk egy másik színű anyagot rendelni, akkor természetesen azt megtehetjük a babzsák típusától függetlenül. A színeket, amiből lehet választani webáruházunkban megtalálhatjátok illetve, ha valamilyen speciális kérés van, akkor az ott feltüntetett elérhetőségeken vegyétek fel velünk a kapcsolatot. Ezzel kapcsolatban fontos még megjegyezni, hogy a szövetek természetesen moshatóak, amit időnként nem árt megtenni.

Mit is tegyünk ha megsérül a babzsákfotel? Minden vásárláshoz két éves garanciát vállalunk, de ha természetesen felvetődik valamilyen egyéb kérdés készségesen segíteni fogunk neked! Abban az esetben, amennyiben jobbat találsz ár-érték arányban, akkor ezer forint jutalomban részesülsz! De erre az elmúlt három évben még sosem volt példa, mivel kiemelten figyelünk arra, hogy a lehető legtökéletesebb és pihentetőbb darabokat értékesítsük számotokra.

Ezek szoktak lenni általánosságban a leggyakoribb típushibák, amik egy babzsákfotel vásárlásakor el szoktunk követni. Arra szeretnélek kérni titeket, ha ezeknek a kritériumoknak megfelelsz, akkor vásároljatok csak vagy magatoknak, vagy a szeretteiteknek.