Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Polisztirol töltet a maximális kényelemért

2019. 08. 27. 09:00:00
Polisztirol töltet a maximális kényelemért

Ha eldöntötted, hogy babzsák fotellel szeretnéd biztosítani az otthoni kényelmed, és rátaláltál a Babszem.hu oldalunkra, akkor már megtetted az első lépéseket afelé, hogy tökéletes relaxáció mellett, amelyet bútoraink biztosítanak majd számodra, a környezetet is óvd.

Babzsákfoteljeinket kivétel nélkül első osztályú újrahasznosított, kis méretű polisztirol gyönggyel béleljük, amelynek kivétel nélkül minden egyes darabja szabálytalan gömb alakú, ezzel biztosítva a maximális kényelmet és tartósságot.

 

A gyöngyök méretének köszönhetően használat közben a babzsákfotel felveszi tested alakját, valamint a kis méret miatt kevésbé veszít a térfogatából, ezért hosszabb ideig élvezheted a babzsákod kényelmét újratöltés nélkül.

 

A környezetvédelmi terméknyilatkozat (EPD) alapján kijelenthető, hogy a polisztirolnak egészséget- és környezetet károsí­tó hatása nincs, és ez megnyugtató, hiszen ugyan ilyen polisztirol anyagból készült dobozokban hozzuk el az ételt az étteremből is, valamint az építkezéseken kiváló hőszigetelőként is használatos anyag.

 

A fent felsorolt pozitív tulajdonságai mellett a polisztirol gyöngyön a gombák és baktériumok nem telepednek meg, emellett pehely könnyű, valamint a tűző nyári napot és a hideg telet egyaránt bírja kültéri használat mellett.

 

Ha kedvet kaptál a babzsákfotel-életérzéshez, itt megrendelheted.