Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Tini babzsákfotel

Tini babzsákfotel

Számoljuk össze egy nap mennyi időt tölt a gyermek ülve. Az iskolában/óvodában, otthon játék illetve tanulás közben. Eközben sajnos az esetek többségében olyan székeken, fotelekben ülnek, melyek nem segítik elő a helyes testtartást.

Ez gyerekkorban nem is probléma.Későbbiekben azonban annál inkább előjönnek a helytelen testtartás hosszú távú testi következményei, fájdalmai. Tegyünk ellene egyszerűen!

A mai rohanó világban nem érünk rá minden apró részletre odafigyelni. Az különösen nem várható el a szülőtől, hogy a nap 24 órájában arra figyeljen, helyes-e a gyermeke testtartása. 

Nem tulajdonítunk neki különös figyelmet, pedig felnőtté válva a gyerek megissza a rossz testtartás levét különböző testi tünetek formájában.

Erre tökéletes megoldás a tini babzsákfotel, mely a szülő és a gyermek helyett odafigyel a helyes testtartásra!

A Tini babzsákfotel a testhez formailag igazodó tulajdonsága miatt olyan élményt nyújt a gyerekeknek, hogy öröm lesz számukra minden babzsákfotelben töltött idő, teljen az bármivel is. Pehelykönnyű súlya (3kg) miatt bármikor átrakható bárhova, ahol éppen szükség van rá.    

A 14 választható színnek köszönhetően biztosan mindenki megtalálja a gyerekszoba színvilágába tökéletesen passzoló babzsákot, akár a szoba színeibe való beleolvadás, akár az üde színfolt a kívánalom. 

Mihez a legjobb?

 • Tanulás

 • Pihenés

 • Játék

A tini babzsákfotel - a hagyományos ülőalkalmatosságokkal ellentétben - tökéletesen igazodik a gyermek gerincének alakjához. Ennek köszönhetően a gyerkőcök gerincét egyenletes terhelés éri, mely megelőz rengeteg későbbi testi problémát, például: térd-, csípőizületi porckopás, krónikus hátfájás.

Paraméterek:

 • Magasság: 55 cm

 • Szélesség: 70 cm

 • Mélység: 70 cm

 • Súly: 3 kg

 • Polisztirol gyöngy: 150 liter

A tini babzsákfotel két különálló huzattal rendelkezik. A külső, s a belső huzat is egyaránt szövet. Ezáltal a külső huzatot bármikor könnyen levehetjük akár mosni szeretnénk, akár egy másik színű huzatra kicserélni.

Korszerű varrástechnológiával készülnek a babzsákfotelek. Rejtett cipzárral vannak ellátva esztétikai okokból, továbbá megkötővel az elmozdulás ellen. Belsejében I. osztályú polisztirol gyöngyök milliói találhatóak, melyek 3-5 mm átmérőjűek. A belső huzaton is cipzár található a könnyű utántölthetőség végett.

Miért válaszd?

 • Jótékony hatás

 • Magyar termék

 • 2 év garancia

A gyermekünkért mindent megteszünk. Legyen ez különösen igaz az egészségére is, hiszen sokkal könnyebb (és olcsóbb) megelőzni a problémákat, mint kezelni őket.

Lehet, hogy egy adott pillanatban egy jégkrémnek jobban örül, mint más meglepetésnek, de felelősségteljes szülőként hosszú távon kell gondolkodnunk a gyermekek egészséges fejlődése érdekében.

Tartalomhoz tartozó címkék: Termékek Egészség
blog comments powered by Disqus