Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Tippek, praktikák babzsákfotel készítéshez

"Az okos ember más kárából tanul, a buta a sajátján, a hülye semmiből!" - tartja a közmondás. Mi sajnos kezdetben a középső kategóriába tartoztunk - egyrészt a lehetőségek bekorlátolása, másrészt a saját makacsságunk miatt  smiley - , viszont azt szeretnénk, hogy Te az első csoport tagjának tudhasd magad. Ezért adunk számos tippet annak érdekében, hogy minél könnyebb legyen elkészítened egy babzsákfotelt.

 

Nézzük is ezeket a tippeket, praktikákat!

 

Tippek, praktikák:​

  • Célszerű ráállni a szabásmintára, és úgy körberajzolni az anyagot, ezáltal kevesebb az esélye, hogy elmozdul a sablon (vagy rögzíteni a szabásmintát az anyagon, de ez időigényesebb).
  • Sötét anyagra célszerű krétával, vagy szappannal felrajzolni a kivágandó részt, világos anyagnál tökéletes a toll.
  • Ha krétával rajzolsz, annak általában van vastagsága, figyelj oda, hogy a rajz belső mentén vágd ki, hogy jó legyen az arány.
  • A sablonokat egymáshoz szorosan illesztve rajzold fel, hogy spórolj az anyaggal.
  • Elemek összevarrásánál könnyen összekeverhetőek egyes elemek, figyelmesen illeszd őket egymáshoz, mert kibontani az anyagot idegtépő.  angry  smiley

  • A belső megtöltésénél, ha van rá módod, használj tölcsért, amelynek kellően széles mindkét vége. Célszerű tölcsérnek kartont, vagy valamilyen lemezt használni, ami nem töltődik elektrosztatikusan.
  • A mellészóródott polisztirol gyöngyöket porszívóval takarítsd fel, a söprű a töltődés miatt nem jó választás.

Bevállalós vagy? Babzsákfotel készítésre fel!  smiley

- Gyuri -

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog