Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Ügyfélszolgálat és csomagolás minőségének javítása

A folyamatosan emelkedő rendelésszámok - illetve a kiugró karácsonyi forgalom - szembesítettek minket azzal, hogy élesen külön kell választani az ügyfélszolgálatot, illetve a logisztikát.

Másik megoldásra váró feladatunk a jobb minőségű csomagolás, annak érdekében, hogy senkihez ne érkezhessen sérülten egy termék sem.

Ezen két feladat megoldásával a visszajelzéseitek alapján a megrendeléstől a csomag kiszállításáig - és természetesen a használata során - mindenkit elégedettséggel fog eltölteni a vásárolt termék.

Lássuk hogyan tervezzük:

 

Először is szeretnénk megtisztelő türelmeteket kérni azzal kapcsolatban, hogy az előbb említett két megoldandó feladat januártól kerül beültetésre.

Ennek az az egyszerű oka, hogy most minden energiánkkal arra fókuszálunk mindenki minél hamarabb megkapja a vásárolt termékét.

Az ügyfélszolgálat - e-mail illetve telefonkezelés - éles különválasztásával a jövőben nem fog felmerülni az a probléma, hogy valaki nem kap időben tájékoztatást, későn válaszolunk e-mailre, vagy egy esetleges fel nem vett telefonnál ne hívnánk vissza az érdeklődő személyt.

A csomagolás amennyiben megsérül, a futárszolgálatnál kárpótlással lehet - sőt ajánlott - élni, viszont ettől a hercehurcától is szeretnénk titeket megkímélni, és szeretnénk, hogy az elégedetlenség legapróbb jele se fordulhasson elő senkinél.  smiley

 

Türelmeteket köszönjük, mindent megteszünk, hogy felnőjjünk a feladathoz!

- Gyuri -

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog