Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Ünnepeljük a Hölgyeket! - És a maradék 364 nap? Férfiak figyelem

Ünnepeljük a Hölgyeket! - És a maradék 364 nap? Férfiak figyelem

Miért kellene 1 napra korlátozni azoknak a kedvében járást, kiknek annyi mindent köszönhetünk? Megannyi tipp - elsősorban - férfiaknak, ami egy forintba sem kerül.

Rég bevett szokás nőnapra virággal, vagy egyéb aprósággal kedveskedni a fiatal Hölgyeknek, odaadó családAnyáknak, gondoskodó nagyMamáknak. De miért kellene 1 napra korlátozni azoknak a kedvében járást, kiknek annyi mindent köszönhetünk? 

Mindennemű kapcsolatot határozottan pozitív irányba visz, ha minél többször járunk egymás kedvében. Nézzük meg mennyire jelentéktelennek tűnő dolgokkal varázsolhatjuk szebbé a másik, s párhuzamosan saját életünket.

Amikor meg akarjuk lepni Szerettünket talán bele sem gondolunk, de a legfontosabb, hogy a másik fejével tudjunk gondolkodni. Bármennyire is jól hangzik egy ajándék, gondoljuk át mennyire érezné jól magát egy olyan illető például tandemugrás közben, aki retteg a magasságtól.

Óriási tévhit, amikor a másik kedvében akarunk járni, hogy drága holmik, kacatok boldoggá teszik az embereket. Ez helyett keressünk olyan dolgokat, mely hatására élmény éri a másikat, legyen az bármennyire apróságnak hangzó is. Ezek sokkal tovább élnek az emberek emlékezetében, arról nem beszélve, hogy a szívesség visszaszáll.

Álljon itt a teljesség igénye nélkül egy lista, mi mindennel kedveskedhetünk a számunkra fontos emberek számára, s milyen pozitív hozományai lehetnek a másik személlyel kapcsolatban. A legszebb az egészben, hogy a következő példák egy forintba sem kerülnek.

Hölgynek

  • Megdícsérjük a megjelenését, kisugárzását. - Önbizalmat ébreszt.
  • Elismerjük bárminemű teljesítményét. - Pozitív megerősítés a folytatásra.
  • Kikérjük a véleményüket. - Érzi, hogy fontos.

CsaládAnyának

  • Segítség a házimunkába. - Teherlevétel.
  • Gyermekek felügyeletének/gondoskodásának átvállalása. - Szabadidő.
  • Saját kézzel készített ajándék. - Legszebb ajándék

NagyMamának

  • Gyakori kapcsolattartás. - Hovatartozás.
  • A tőlük tanult életbölcsességek hangoztatása. - Elismerés, köszönetnyílvánítás
  • Gyakran mondjuk, hogy szeretjük őket. - Még mielőtt késő lenne.

Válaszd bármely módját is a kedveskedésnek a fentiekből, a kisebb pozitív hozadéka, hogy semmibe nem kerül, miközben bearanyozod egy ember napját. Ami ennél sokkal fontosabb: a saját közérzeted is javítod az ilyen jellegű cselekedeteiddel, nem beszélve a kapcsolatotok folyamatos minőségi javulásáról.

Természetesen nőnap alkalmából a fenti cikk a férfiaknak lett címezve, de a Hölgyek is egymás közt családon belül, barátok közt hasonlóan kedveskedhetnek egymással. Lehet a fenti példák mind apróságnak tűnnek, de a nagy dolgok nem egyik pillanatról a másikra születnek, hanem apránként. 

Az élet egy tükör. Hát ragyogj!

Az írás eredetileg 2021.03.01-jén jelent meg a Babszem.hu-n.

Tartalomhoz tartozó címkék: Szemlélet
blog comments powered by Disqus