Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Üzleti találkozón jártunk!

Az előző héten péntek délelőtt egy nagyon jól sikerült üzleti találkozón voltunk. Erről szeretnék ma veletek megosztani pár gondolatot, észrevételt!

 

Egy barátom adta meg ajánlásban az elérhetőségemet egy fiatal Úriembernek, aki azzal foglalkozik, hogy cégeket kapcsol össze személyes találkozó keretei közt. Egy jóízű reggeli után egy rövid cégbemutatás (mely során egyértelműen körvonalozódik a rendezvényt tartó cég küldetése) következett. Ezután egy tag tartott prezentációt cégéről felkeltve az érdeklődést. Utána jöttek a bemutatkozások, mindenki egyesével elmesélte miben tud segíteni másoknak, és kikkel szeretne megismerkedni. Ennek gyümölcseként mindenki szívélyesen ajánlott ismerősöket saját kapcsolati köréből, és beszéltük meg tapasztalatainkat/észrevételeinket!

Akinek van olyan ismerőse, aki rendelkezik céggel, érdekelt a sikerességében, vagy te magad vállalkozó vagy, mindenképpen ajánlok neked egy ilyen rendezvényt!

Köszönöm, hogy végigolvastad!

- Gyuri -

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog