Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Védd meg magad, és környezeted egészségét

2020. 04. 07. 00:00:00
Védd meg magad, és környezeted egészségét

A jelenlegi helyzetben minden fórumon arról olvashatunk, hogy hogyan védhetjük meg magunk és környezetünk egészségét egyaránt.

 

Az első és legfontosabb teendő, amit be kell iktatnunk a mindennapjainkba, hogy sok-sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasszunk, igyunk gyógyteákat, szedjünk - mértékkel- vitamint, hogy az immunrendszerünket maximálisan felkészítsük, hogy egy esetleges fertőzés esetén gőzerővel a gyógyulásunkért harcolhasson.

Emellett természetesen érdemes megtartanunk azt az országos kérést, kezdeményezést és korlátozást, melyek szerint maradjunk otthon, aki teheti dolgozzon otthonról, és ne most menjünk ruhát vásárolni, és fodrászhoz sem, ezzel csökkentsük annak lehetőségét, hogy a tünetmentes hordozók is átadhassák a betegséget egészséges társainknak.

 

Természetesen a szükségleteink kielégítése, vagy esetleges dolgozni járás, de akár a napi egészségügyi séta esetén is ki kell mennünk a lakásunkból.

 

Erre az esetre javasoljuk, hogy hordjatok maszkot, hiszen akár Ti is lehettek tünetmentes hordozói a vírusnak, vagy akár találkozhattok az utcán, vagy boltban olyan személlyel, aki sajnos megfertőződött.

 

Az általunk árusított maszkok 2 rétegűek, orrmerevítős és orrmerevítő nélküli verzióban is kaphatók. Az orrmerevítővel kényelmesen az orrunkhoz illeszthetjük a maszkot, ezzel még magasabb védelmet elérve, és a két oldali gumival könnyedén felhelyezhető, és levehető anélkül, hogy a maszk felületét érintenénk.

 

Maszkjaink 90°C-on moshatók, és a sterilizálást vasalóval végezhetjük. A maszkot érdemes 3-4 óránként cserélni, és sterilizálni a magasabb fokú védelem érdekében.

 

Fontos azt is megjegyeznünk, hogy vírusok ellen jelenleg egyik maszk sem véd 100 %-ban, de az izolálás - ezen módja is - segít megelőzni a fertőzéseket, hiszen a maszk mind viselőjét, mind viselőjének környezetét -helyesen használva- védi az arcot az esetleges cseppfertőzéstől.

 

Hatalmas előnye az egyszer használatos maszkokkal semben, hogy maszkjainkat megfelelő sterilizálás mellett akár hónapokig is használhatod, ezáltal környezetbarátabb az egyszer használatossal szemben. Emellett fontos hangsúlyoznunk azt is, hogy a patikákban kapható maszkokat célszerűbb az egészségügyi dolgozók részére meghagyni, hiszen ők közvetlenül veszélynek lehetnek kitéve munkájuk során, így szükségük van a steril védőfelszerelésre.

 

A maszk helyes használatát nem lehet elégszer hangsúlyozni, kérjük Te is az alábbi leírás szerint használd:

 

1. Helyezzük az ujjainkat a gumizsinórokba.

 

2. Helyezzük a maszkot a szánkra és az orrunkra.

 

3. Helyezzük a gumikat a fülek mögé.

 

4. Húzzuk meg a maszkot alul és felül, hogy a barázdák kisimuljanak, maximálisan lefedje a maszk az arcot.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus