Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Virgo Moduláris bútorok

Sokszínű és multifunkciós
Puff, dohányzóasztal, éjjeliszekrény egyben
  • Ajánljuk a változatosság kedvelőinek kortól és nemtől függetlenül, akik egyedi stílusra vágynak. Közkedvelt eleme kis lakásoknak, hiszen multifunkciós mivolta miatt több bútor szerepét tölti be egy személyben.
  • Használd puffként, vagy fektesd az oldalára és egyből dohányzóasztallá, éjjeliszekrénnyé varázsoltad. Egy fordításra a Virgo moduláris bútor igazodik otthonodban a tevékenységhez, a társaság létszámához, a hangulatához.
  • Szabályos kocka kialakításának köszönhetően egymással tetszőlegesen kombinálhatod a Virgokat akár azonos, akár eltérő színekkel. Praktikus, üde színfoltja lesz otthonodnak a fiatalos, modern, színpompás kialakításának köszönhetően.
  • A talpán, továbbá egyik oldalán lábak helyezkednek el, hogy a bútor, illetve a padló se sérüljön. A kárpit víztaszító, kárpittisztítóval könnyű a tisztítása. A Virgo összeszerelve érkezik hozzád, egyből élvezheted.
  • Szállítási idő: 3-5 munkanap.
Sokoldalú Felhasználás
Magyar Termék
Két év Garancia
Rendezés: