Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Weboldal indulásának története

Van aki hisz a véletlenben, van aki szerint a sors meg van írva.

Engedjétek meg, hogy elmeséljem a honlapunk megalakulásának történetét, mely végére eldönthetitek, hogy a véletlen játszott közbe, vagy a sors akarata érvényesült.

Na de mi köze is van egy elromlott mosógépnek a webáruházunkhoz? smiley

 

Fagyos februári nap volt, amikor egyszer csak arra lettünk figyelmesek, hogy a mosógépünk nem ad ki túlzottan egészséges hangokat. Majd csak megoldódik alapon felelősségteljesen inkább a Facebookot görgettük, mintsem az aktuális problémára koncentráljunk. Igen ám, de ekkor egy kedves ismerősünk oldalát dobta fel a Facebook, aki mosógépszereléssel foglalkozik.

A mosógépet meg is szerelte nagyon szakszerűen, utána pedig elkezdtünk beszélgetni. Mondtuk neki, hogy elkezdtünk babzsákfotelekkel foglalkozni, a Facebook oldal már elindult, de kellene egy szuper webáruház is. Ekkor ajánlotta Krisztián nekünk a Shoprenter webáruház szolgáltatót, pozitív tapasztalatokról számolt be nekünk.

Hosszas utánajárás, oktatásokon való részvételek után mi magunk is meggyőződtünk a Shoprenter szakértelméről. A rendszer könnyen kezelhető, és a nap 24 órájában állnak a webáruházak tulajdonosainak szolgálatára.

Már csupán egy-két technikai változtatásra volt szükség, hogy a weboldal tökéletesen működjön, ebbe pedig régi jó barátom, András segített.

Az elmúlt hónapokban történő folyamatos fejlesztés (és természetesen ezernyi a jövőben) nem jöhetett volna létre nélkülük, ezért engedjetek  meg egy kis ingyen reklámot:

Ha webáruház, akkor: 

http://www.shoprenter.hu

Ha mosógépszerelés,akkor:

http://www.szervizmernok.hu

Ha honlapfejlesztés, akkor: 

https://www.facebook.com/The.Real.Toto?fref=ts

Hogy a véletlen műve volt, vagy a sors akarta az elromlott mosógépet mindenki döntse el maga!  smiley

További szép (hűvös) nyári napot:

Gyuri

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog