Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

XXL Babzsákfotelek

XXL felnőtt szövet babzsákfotelek - ahol a méret a lényeg

A méretes kényelem mellett egészséges is! Miért?

Mert a babzsákfotel felveszi testünk alakját, így egyenletes terhelés éri gerincünket a hagyományos székekkel, kanapékkal ellentétben.

Egy babzsákfotel, mely a család összes tagja számára maximális kényelmet biztosít mérete miatt.

Vigyázat: több gyermek esetén versenyhelyzet kialakulása várható, ki használja éppen.

Az albumban található babzsákfotelek külső anyaga szövet, a belső selyem, töltet: 400 liter!

A külső huzaton tépőzár található, ezáltal nem karcolja a parkettát sem. Bármikor levehető, és 30 °C-on mosható, vagy akár cserélhető is. A belső huzaton is tépőzár van, ezáltal gond nélkül utántölthető.

Méretek: szélesség 110 cm, mélység 110 cm, magasság 70 cm. Nem hiába XXL.

Szállítási díj: 2639-2964 Ft (Postai díj). Szállítási idő: 3-5 nap.

Garancia: 2 év! 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheted!

A képek illusztrációk, árnyalatbeli eltérés előfordulhat.

Rendezés:

A babzsák fotel tapintható pozitívumairól

A babzsák fotel tulajdonságairól viszonylag nehéz írásban nyilatkozni, hiszen olyasvalamit próbálunk körül írni, ami a legteljesebben tapasztalat útján érthető, érezhető meg. Ültél már gyöngyökkel kitömött fotelben? Ha nem, akkor valószínűleg elképzelni sem tudod, hogy mitől olyan népszerű ez a (nem egyszerűen) berendezési tárgy. Ha a sikere okát kutatod, akkor a legjobb, amit tehetsz, ha minél előbb szerzel egyet, amibe kis rákészülés után belehuppanhatsz. Az élmény mindent elárul neked a miértekről. A közkedveltség okáról, a csináld magad műhelyek megszaporodásáról, és persze az igazán minőségi pihenésről. A tapasztalás mellett azért igyekszünk kifejteni a kíváncsiságod táplálta kérdésekre adott feleleteket. Már évek, sőt nem túlzás azt állítani, hogy évtizedek óta hatalmas sláger a babzsák, mint berendezési tárgy. Egyrészt roppant esztétikus darab, amivel szó szerint feldobhatod otthonodat. Nincs olyan helyiség ahova ne passzolna, és nincs olyan bútor, amivel ne harmonizálna. Másrészt könnyedén tisztítható, karbantartható dupla huzatának hála, így az esetleges foltok miatt sem kell, hogy fájjon a fejed. Harmadrészt pedig természetesen a maximális komfort, kényelem biztosítása nem szenved csorbát.

Ismerd meg te is a babzsák fotel varázsát!

A minőségi pihenés bizony elsőbbséget élvez. Ha beszerzel magadnak egy ilyen extra puha, luxus relaxálást kínáló fotelt, akkor készülj fel arra, hogy nem akarsz majd máshol álmodozni, csak kedvenc kedves babzsákodban! Azon se lepődj meg, ha átnéznek hozzád a barátok, szomszédok, hogy egy jóízűt ücsörögjenek legújabb szerzeményedben. Csak győzd őket kiköltöztetni belőle!