Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Társasjáték

2022. 02. 25. 17:48:43

Utazzatok el velünk a festői Barcelonába, azon belül is egy hihetetlen műalkotáshoz, a Sagrada Família templomjához a közönségkedvenc Sagrada társasjátékkal! 

2022. 01. 17. 14:12:27

Készen állsz életed utazására? Mai társasjáték rovatunkban a Marsra repülünk el a Mars terraformálása nevű óriási sikereknek örvendő társasjáték keretei közt. Itt most nem a szabálymagyarázatról lesz szó! 3 érv amiért mindenki számára kihagyhatatlan + tippek kezdőknek. Ha játszottál már vele azért, ha nem, akkor azért tarts velünk!

2021. 11. 09. 17:16:23

A járványhelyzet egyik pozitív hozadéka hogy újra divatba jött a társasozás. A kényszerű otthonlét, a több szabadidő egyik minőségi eltöltése felnőtt és gyermek részére egyaránt.

Kedvcsinálónak elhoztunk nektek 5 közkedvelt társasjátékot. Kattints, tájékozódj, játssz!